Välkomna

Hej och välkommen till vår blogg! Här har vi skrivit sedan hösten 2010 och fortsätter att fylla på varje månad med nya texter och härliga bilder.

Vi berättar om vad vi gör och vad vi har för funderingar kring olika saker som händer. Vi skriver om resor och utflykter, vardagshändelser och favoritställen samt en hel del om vårt gemensamma intresse; katamaransegling. Ibland lägger vi in filmsnuttar och musik.

Inläggen finns här nedan i kortformat, klicka bara på ”read more” om du vill läsa hela inlägget. När det gäller segling, finns det mer att läsa på våra länkar som ligger i vänsterkanten av sidan. Exempelvis vårt deltagande i seglingstävlingar utomlands. Under rubrikerna högst upp på sidan har vi lagt in lite bra-att-känna-till-saker; coola bilar och släp, schyssta fik, vad det innebär att vara en så kallad ”prepper” samt konsten att besöka offentliga toaletter… Låter det som om det skulle kunna va´nåt? Vår förhoppning är att sajten ska kännas levande och aktuell.

Det är kul att du tittar in, skojigt att du läser och du får gärna skriva tillbaka. Lägg gärna en kommentar, det gillar vi! Må så gott hälsar Pippi & Thomas.

3 svar på ”Välkomna

  1. Det blir mångdubbel respons , bara för att ni är så gulliga skickade nyss ett mail också
    R

  2. Måste testa siten …och se de två vackra personerna…..fick man printa…för vän-albumet ? Jag gjorde det …ni är så söta ….
    Kram från oss i Finland….

Kommentarer är stängda.